Project Description

0%
prilikom korišćenja svih usluga restorana
0%
prilikom najavljenih grupnih gostovanja

Restoran “Kastel” nalazi se u poznatoj trgovačko-ugostiteljskoj ulici, Karađorđevoj, u Nikšiću. Pored svih vrsta tradicionalnih jela od mesa, ovdje možete probati dobru riblju čorbu ili dimljenog šarana. Restoran je izuzetno pogodan za svadbena ili poslovna okupljanja, a može da primi i organizovane turističke grupe. Hrana se dostavlja i po narudžbi.

Naš drugi restoran “Biblioteka” nalazi se na šetalištu u starom dijelu Igala. Atraktivna terasa je uz samu obalu mora. Kuhinja je mediteranska sa akcentom na crnogorske specijalitete. Pića su klasična i domaća. Jelovnik je na našem,engleskom i ruskom jeziku.

U lancu restorana Kastel otvoren je novi objekat ” Kastel 2″! “Kastel 2″ se nalazi na 6om kilometru od Nikšića, na putu prema Trebinju i Herceg Novom.Restoran ima 120 raspoloživih mjesta, moderan enterijer, wireless i  veliki parking. “Kastel 2″ nastavlja tradiciju firme, ali sa posebnim akcentom na nacionalnu kuhinju – iz koje izdvajamo dimljenog šarana,kačamak, cicvaru i priganice sa medom.

Telefon +382 68 686 300