Strijelci kluba IPA Strijelac su u vremenu od 03.-05.05. uzeli učešće na VII turniru u preciznom streljaštvu koji je veoma uspješno organizovano od strane IPA Splitsko dalmatinske Regije, na strelištu u Stobreč u Splitu.

Ekipa je bila u sastavu Srđa Miranović, Dragan Perović i Vojislav Dragović, uz predsjednika kluba a ujedno i takmičara Pavla Vratnicu.

Takmičenje se organizovalo u disciplini pištolj 9 mm, precizno gađanje u UIT metu R50 na 25 m i gađanje u UIT metu R 100 za brzu paljbu na 25 mm.

Naša ekipa je zauzela 2. mjesto u ekipnom plasmanu od ukupno prijavljenih 26 ekipa, dok je takmičar Miranović Srđa u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo četvrto mjesto u konkurenciji 86 takmičara.

Nakon završetka takmičenja, od strane organizatora dodijeljeni su pehari i medalje za najbolje učesnike.

Tokom večeri upriličeno je druženje i večera od strane organizatora u restoranu u hotelu Fanat u Splitu, kojom prilikom su i razmijenjeni prigodni pokloni od svih međunarodnih predstavnika i članova IPA sekcija.

Kao i mnogo puta do sada i ovo sportsko nadmetanje na međunarodnom turniru, koje organizuju članice Internacionalne policijske asocijacije pokazalo se uspješno kroz razmjene iskustva, druženja i prijateljstva što i jeste cilj svim članovima asocijacije.