Olivia fondacija, koja ima višegodišnje iskustvo u radu sa djecom i odraslima, kroz organizovanje radionica i škole modernih i orijentalnih plesova, joge, kurseva engleskog i njemačkog jezika , kao partner IPA Sekcije, ponudila je popust 20% na postojeće cijene svojih usluga.

U prijatnoj atmosferi sa domaćinom u fondaciji g. Oliverom Pustinjak, u lijepo sređenom prostoru fondacije u centru ,, Novljanka”, dogovoreni su i razni vidovi podrške i saradnje dvije organizacije.

Najavljen je nastup članova fondacije na Sportsko rekreativnim susretima 24.09. na Policijskoj akademiji Danilovgrad, u znak podrške zajedničkoj saradnji.

logo

Nevladina organizacija „OliviA-Fondacija- Internacional” Herceg Novi, osnovana je 1. jula 2015. godine sa ciljem međusobne saradnje kroz zajedničke projekte u interesu djece i mladih u cilju razvijanja otvorenosti ka toleranciji, multikulturalizmu, multikefalnosti i svim drugim vidovima različitosti, pružanje edukativne mogućnosti učiteljima, roditeljima i svim ljudima koji rade sa djecom i mladima u cilju promovisanja različitih kulturnih, obrazovnih, vaspitnih, socijalnih, kreativnih vrijednosti.

Fondacija je osnovana sa željom da radimo na unapređenju društva kreiranjem programa koji su u potpunosti prilagođeni potrebama zajednice.

VIZIJA je da se svakom djetetu, mladom čovjeku pruži prilika za obrazovanje, zdraviji, produktivniji život i pozitivno razmišljanje, osjećaj pripadnosti društvu i svijetu uopšte.

MOBILNI 946

Amit Garg, diplomirao je na Univerzitetu u Indore i sada vodi porodični biznis u Indiji, takoođe podržava humanost. Dok je gostovao u Crnoj Gori zainteresovao se za saradnju i partnerstvo kroz zajedničke projekte. On je zainteresovan za istraživanje tog potencijala uzimajući u obzir razliku između djece i mladih Crne Gore, Indije i širom svijeta. Iako ne radi direktno sa djecom i maladima, u njegovom okruženju nalaze se djeca i mladi koja žive u velikom siromaštvu. Ovo iskustvo može da donese inovativnu perspektivu ovom lokalitetu i gospodin Garg teži da istraži ovo u partnerskim projektima između dvije zemlje.

 

DSC_0573

Olivera Pustinjak, osnivač i izvršni direktor Fondacije iz Crne Gore, profesor razredne nastave. Tokom cijelog života vođena aktivnostima oko djece i mladih, uključena u razne humanitarne akcije, takođe osnivač plesnog kluba Fenix koji djeluje u Crnoj Gori već 6 godina. Zamjenik direktora YMCA u Crnoj Gori.  „Rad sa djecom i mladim ljudima je blagoslov. Pomagati djecu i mladost još veći. Jer svako dijete rođeno na ovoj planeti je dio budućnosti našeg čovječanstva. Samo zdravo odrastanje daje doprinos zdravom društvu.

Upravni odbor čine:

  • Ivana Bojović, diplomirani pravnik i predsjednica Upravnog odbora
  • Milijan Mijović, diplomirani inženjer pomorstva
  • Jarmila Radović, direktor osnovne škole “Orjenski bataljon”
  • Dragana Whyte, prevodilac
  • Dejan Glavonjić, menadžer
  • Jelica Dabović, menadžer
  • Dragica Đipalo, sekretar
  • Stana Polaček, profesor

KONTAKT

Tel: +382 69 190 956

Adresa: Mića Vavića 1, Herceg Novi, Crna Gora

E- mail: oliviafoundation.me@gmail.com

www.oliviafoundation.me

www.facebook.com/oliviafeniks

www.facebook.com/OliviAFondacijaInternacional

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]