Drugu godinu za redom, u prelijepom ambijentu hotela Laguna, Štoj – Ulcinj, uz domaćinsku atmosferu i lijep ugođaj, povodom praznika 13.maja „Starog dana bezbjednosti“ Podregija Ulcinj je organizovala druženje članova IPA Sekcije Crna Gora i naših prijatelja.

Tom prilikom su Petar Delić vlasnik Delyturs  i Vojislav Dragović predsjednik IPA Sekcije Crna Gora,  potpisali ugovor o uzajamnoj sradnji i pomoći kojim se članovima IPA omogućava da uz člansku kartu pokazanu na uvid, popust od 30% prilikom plaćanja usluga koje pruža davalac usluga van sezone a da na sajtu www.ipamontenegro.me, IPA Sekcija Crna Gora objavljuje informacije o davaocu usluga i na taj način vrši njegovu besplatnu promociju.

Uručena je članska karta IPA prijatelju Nikezić Dinu.

Pored članova IPA Sekcije Crna Gora ovom događaju su prisustvovali i naši dragi prijatelji i kolege iz IPA Regije Subotica.

U toku druženja imali smo zadovoljstvo da član IPA Sekcije, Podregija Ulcinj Kuzman Stojan sa nama podijeli svoje utiske o doživljavanju IPA druženja kroz divne stihove koje je napisao za ovu priliku.