Dragi prijatelji,

Povodom održavanja 48. Praznika  Mimoze Herceg Novi, sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete IPA druženju, programu festivala  i nastavku uspješnog projekta »Zajedno protiv droge«.

Ovo je i povod da zajedno sa vama obilježimo uspješnu 2016. godinu kao i da u istom pravcu nastavimo u 2017. godini.

Praznik Mimoze Herceg Novi je tradicionalna međunarodna manifestacija u slavu cvijeća – cvijeta mimoze, kojim se promoviše turistička ponuda kroz osvrt na dugu istoriju Herceg Novog  i običaje. Kao i prethodnih godina bogat program je sastavljen od  pučkih svečanosti, abruma, fešte, maskenbala i koncerata popularnih izvodjača. Festival po programu traje od 28.januara do 19. februara 2017. godine.

IPA Sekcija Crna Gora, dajući svoj doprinos manifestaciji, kroz krilaticu SERVO PER AMIKECO, organizuje IPA druženje u skladu sa Programom festivala, u sklopu kojeg je i obilježavanje borbe protiv zloupotrebe droga, u periodu 03-05. februar 2017. godine.

Smještaj gostiju je predvidjen u četvorokrevetnim apartmanima u Apart Hotelu »Vila Milica» (http://www.booking.com/hotel/me/apart-villamilica) a ishrana u Hotelu »Milena« u Đenovićima-Herceg Novi (http://www.fanfanimontenegro.me/), po ukupnoj cijeni od 50 € po osobi, a za one članove koji žele da budu prisutni samo na večernje druženje u subotu, kada je predviđena večera,, cijena po osobi 18 € po osobi.

Dolazak gostiju se očekuje 03. februara, u popodnevnim satima, a odlazak 05. februara ujutru.

Registracione obrasce je potrebno dostaviti na email: jdejo@t-com.me do 27. januara 2017.godine.

Kontakt osobe za realizaciju ove kativnosti su:

  • Dejan Janković, sekretar IPA Regija Jug, tel. +382 67 185 268 , email:  jdejo@t-com.me,
  • Slobodan Popović, Predsjednik Podregije H.Novi IPA Regija Jug, +382 69 452 657, email: slobopop76@gmail.com,

Radujemo se vašem dolasku i druženju u Crnoj Gori.

SERVO PER AMIKECO

PREDSJEDNIK
Vojislav Dragović

Registracioni obrazac

Pozivno pismo

Agenda

25.01.2017.
Obavještavamo uvažene prijatelje da su zbog velikog interesovanja za prisustvo ovoj manifestaciji trenutno svi kapaciteti popunjeni.
SERVO PER AMIKECO