U periodu od 05. do 07.maja, na poziv Regije Skoplje, a povodom Dana policije Makedonije, dvočlana delegacija IPA Sekcija Crna Gora – IPA klub Strijelac, učestvovala je na I međunarodnom takmičenju u streljaštvu (precizno streljaštvo, situaciono i AP).
Naš član Slobodan Popović zauzeo je drugo mjesto.
Pored takmičara iz Crne Gore učešće su uzeli i takmičari iz Srbije, Rumunije i svih policijskih formacija policije Makedonije.
Održana je i prijateljska utakmica dvije kombinovane ekipe u malom fudbalu.
Uručenje medalja i razmjena poklona upriličena je u svečanoj atmosferi uz prigodan program a učesnici su bili obučeni u nacionalne uniforme.
Dana 06. maja IPA Sekcija Makedonija je imala i izbornu Skupštinu tako da je naša delegacija prisustvovala otvaranju i svečanom dijelu tog događaja.Ljubazni domaćini, naši prijatelji IPA Regiona Skoplje, potrudili su se da boravak  gostima učine što prijatnijim i raznovrsnijim tako da su nam upriličili obilazak znamenitosti grada Skoplja: muzeja Makedonske borbe za državnost i samostalnost, etno sela Kompleks, vožnu žičarom do Milenijumskog krsta na brdu Vodno, šetnju gradskim trgom…