Realizovana još jedna planinarska tura uz učešće naših članova.
Naime, po već dogovorenom planu i najavi održana je planinarska tura ,, Sinjajevina na krpljama” u organizaciji PK Sinjajevina.
U pravom zimskom ambijentu, prelazeci snijegom pokrivenu stazu u duzini od oko 16 km, na nadmorskoj visini od 700 do 1690 m, koliko je iznosila ciljna tačka  uspona kod planinarskog doma, stazu je preslo oko 50 planinara.
Članovi IPA Planinar koji su uzeli učešće, imali su priliku da uživaju u šetnji krpljama, upoznavanju lijepih i zimi surovih predjela.
Značajno je istaći i da dio ovih predjela, pamti i istorija naše zemlje, jer se dio slavne Mojkovacke bitke upravo na ovom području kojim sada prolaze planinarske staze, odigrao 1916.godine.
Prolazeci pored tkz. ,,topova” slušali smo priču našeg vodiča Ljuba, o proboju dobro naoružanih austrougarskih trupa i stradanju naših hrabrih ratnika, pokušavajući da na trenutke zamislimo muke naših predaka u hladnoj božičnoj studeni i snijegu….
Prilika je ovo bila i da se nastave druženja  sa članovima planinarskog saveza Crne Gore.
Na kraju, na druženju koje je nastavljeno u porodičnom objektu domaćinstva Rabrenović, uživalo se u domaćoj kuhinji i čaši domaće rakije i vina.
Uživajte uz slike do skorog narednog druženja….