Dana 24.12. u popodnevnim časovima, u streljani na Policijskoj akademiji održan je Kup u preciznom streljaštvu ,,Memorijal Rajko Pekovic”.U organizaciji Akademije, a u saradnji sa IPA Sekcijom i uz pokroviteljstvo streljačkog saveza CG nadmetalo se oko 70 strijelaca u muškoj i ženskoj konkurenciji, pištoljem i revolverom.

U uvodnom dijelu, VD direktora PA g.Knežević je pozdravio prisutne i uz zahvalnost na ucešću podsjetio se na lik i djelo pok. Rajka Pekovića.
U ime Sekcije prisutne je pozdravio predsjednik Etičkog odbora g. Frljučkić, koji je tom prilikom našem novom IPA prijatelju, g. Nadici Brković uručio člansku kartu i značku.
Takmičari su bili raspoloženi za pucanje , postignuti su zavidni rezultati. U ekipnom plasmanu prva je bila ekipa iz Sektora Policije SN, drugi Vojnik a treći Kalibar. Ekipa naše Sekcije u sastavu Dragan P., Vojislav D. i Slobo P.je bila četvrta.
Pojedinačno pištoljem:1- Saša Vujošević , 2- Dušan Đukic, 3- Zdravko Radošić,
a u kategoriji dama: 1-Nadica Brković, 2- Jelena Pašić, 3- Valerija Pejović.
Ovo je bilo i završno takmičenje od ukupno 12 u 2021 godini, na kojima je nastupalo u prosjeku izmedju 60-120 takmičara i koja su se održavala u više crnogorskih gradova. I u ovoj godini veliki broj službenika policije i naših članova je uzeo ucešće u takmičenjima, te na pravi način doprinio misiji
SERVO PER AMIKECO!