Na redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine IPA Sekcije Crne Gore, koja je ove godine bila i izborna sjednica, održanoj 9.10.2021. u hotelu “Ramada“ u Podgorici, prisustvovalo je 29 delegata iz svih regija Crne Gore, kao i naši gosti i članovi. Jednoglasno su usvojeni svi predloženi i izmijenjeni dokumenti: godišnji izvještaji o radu Sekcije, Etičkog odbora i Nadzornog odbora, finansijski izvještaj za 2020.godinu, Pravilnik o finansijskom poslovanju i Pravilnik o priznanjima, kao i Plan rada za 2021.

Prisutnima je kroz PowerPoint prezentaciju predstavljen izvještaj o radu za prošlu godinu. Za sljedeću godinu je najavljena aktivnost IPA Games 2022, (9-13.maj),koja je pomjerena zbog pandemije, i svi članovi Sekcije su pozvani da se aktivno uključe u ove za našu Sekciju, a i Crnu Goru, značajne međunarodne susrete, koje će zasigurno zahtijevati kako finansijsko ulaganje i tako i angažovanje ljudskih resursa.

Na sjednici je izabrana nova predsjednica IPA Sekcije, Biljana Dulović, a izmjene su se desile i na ostalim mjestima UO.
Uručene su i plakete uvaženim prijateljima IPA Sekcije koji u dugom periodu daju poseban doprinos njenom radu i razvoju, a izabrani su i novi IPA prijatelji.

Detaljnije o toku Skupštine možete pročitati u Zapisniku.

Nakon Skupštine, u duhu maksime IPA Sekcije, delegati i IPA prijatelji su nastavili druženje na zajedničkom ručku.

SERVO PER AMIKECO!