DSC_1154Na policijskoj akademiji u Danilovgradu 24.9.2016.godine održani su Treći sportsko rekreativni susreti u organizaciji IPA Sekcije Crna Gora, povodom 2.oktobra, Dana Ministarstva unutrašnjih poslova-Uprave policije Crne Gore, pod sloganom “Zajedno protiv droge”.

Na ovoj sportskoj manifestaciji učešće su uzeli takmičarske ekipe IPA Sekcije Crna Gora i takmičarske ekipe IPA sekcija regiona – Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Srbije.

Takmičenja su održana u sportskom streljastvu, stonom tenisu, šahu i pikadu.

Na svečanom otvaranju prigodnim govorom učesnicima i prisutnim su se obratili predsjednik IPA Sekcije Crna Gora Vojislav Dragović, direktor Policijske akademije Rajko Peković, predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović i Aida Kerović iz Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica.

Učesnici ove manifestacije, a i svi prisutni, imali su priliku prisustvovati i predavanju na temu „Bolesti zavisnosti“ u sklopu realizacije projekta „Zajedno protiv droge“, od strane stručnih lica Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica.

Na završnoj ceremoniji pobjednicima su podijeljene diplome i medalje u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, a organizator IPA Sekcija Crna Gora je najavila za iduću godinu četvrte po redu sportsko rekreativne susrete.

 

REZULTATI

rezultati-sa-iii-sportsko-rekreativnih-susreta