Reprezentacija Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore u malom fudbalu – članovi IPA Sekcije Crna Gora, uzela je učešće u akciji koju je organizovao Atlantic Council of Montenegro, koja se je održala u subotu, 31. oktobra u podgoričkoj gimnaziji „Slobodan Škerović“.

Ova humanitarna akcija je posvećena samohranoj majci Mirjani Milačić, porodici koja živi od 57 eura mjesečno. Obzirom na to da žive u trošnoj kućici, da im nedostaju osnovna sredstva za život – od obuće, preko šporeta do svesaka i knjiga, a i na to da je zima već stigla, ovo je bilo pravo vrijeme kada im je trebala pomoć.

Mirjana i sva njena djeca – Sara (9 god.), Ena (8 god.), Jana (5 god.), Mia (4 god.) i Darija (2 god.) prisustvovali su akciji i bodrili takmičarske ekipe iz publike.

Kako je pokraj košarkaškog/fudbalskog terena bila postavljena kutija za donacije, svi pripadnici reprezentacije Ministarstva unutrašnjih poslova i članovi IPA Sekcije Crna Gora su prije početka utakmice odvojili skromna sredstva i donirali u cilju pomoći pomenutoj porodici.

Na ovom takmičenju uzeli su učešće i predstavnici ambasada, medija i vojske Crne Gore. Naša reprezentacija je zauzela prvo mjesto.