Na poziv moto kluba Bezbednost iz Beograda, u periodu 28.06.2017 do 02.07.2017 zamjenica predsjednika IPA Sekcije Crna Gora i jedna od osnivača moto kluba Bezbjednost Snežana Zekić, zajedno sa predsjednikom moto kluba Bezbjednost i IPA prijateljem naše IPA Sekcije Dejanom Šofrancem, bila je učesnica IPA MOTO SUSRETA u Beogradu zajedno sa pripadnicima IPA moto klubova iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske i BiH i ovogodišnjeg domaćina Srbije.

Ovo je bila odlična prilika da se tokom lijepog druženja upoznamo sa predstavnicima IPA moto klubova iz okruženja, da saznamo i naučimo kako i na koji način rade moto klubovi u okviru IPA, kao i da se razmjene iskustava i dogovore naredne aktivnosti.

Skup je otvorio predsednik Moto kluba Vitomir Golušin a potom je uslijedio govor predsjednika IPA Srbije Dr.Nebojše Pantelića. Poslije podjele prigodnih poklona koje je domaćin pripremio za sve goste uslijedilo je druženje do kasnih sati. Gosti su imali prilike da posjete grad Suboticu gdje su razgledali Palićko jezero, Vinariju Zvonko Bogdan, obišli IPA kuću u Subotici gdje su naišli na toplu dobrodošlicu od strane poptredsjednika IPA Srbija Aleksandra Rajnovića a potom su uživali u velelepnoj gradjevini gradske kuće gdje je odobren prijem od gradonačelnika Subotice. Ovom prilikom pokazane su razne kulturno istorijske znamenitosti Srbije kao što je obilazak Viminacijuma (rimskog grada), Smederevske tvrđave gdje ih je pozdravio Perica Milovanović 3.potpredsednik IPA Srbija, Muzeja istorije Jugoslavije.

Gosti iz svih zemalja u regionu su izrazili zahvalnost za izuzetno gostoprimstvo koje im je pruženo prilikom posjete Beogadu.

Nastavak susreta je sledeće godine gdje će predstavnici Makedonije biti domaćini susreta.