Na Policijskoj akademiji u Danilovgradu, 23.9.2017.godine, održani su IV Međunarodni sportsko rekreativni susreti u organizaciji IPA Sekcije Crna Gora, povodom 2.oktobra – Dana unutrašnjih poslova, pod sloganom “Zajedno protiv droge”.

Na ovoj sportskoj manifestaciji učešće su uzele takmičarske ekipe nacionalnih IPA sekcija Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Makedonije, koji su se takmičili u sportskom streljaštvu, stonom tenisu, šahu i pikadu.

Na svečanom otvaranju prigodnim govorom učesnicima i prisutnim su se obratili predsjednik IPA Sekcije Crna Gora Vojislav Dragović, doc.dr Danilo Ćupić ispred Ministarstva unutrašnjih poslova, predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović, kao i penzionisani general policije Rusije, predsjednik IPA Moskovske regije Ivan Gregorijevič Sardak.

Učesnici ove manifestacije i svi prisutni, imali su priliku prisustvovati i predavanju na temu štetnosti konzumiranja psihoaktivnih suspstanci i prezentaciji alpinističkih vještina, kao promociji zdravih stilova života, u sklopu realizacije projekta „Zajedno protiv droge“, podržan od strane Ministarstva sporta.

U okviru bezbjednosti saobraćaja, IPA članovi Moto kluba Bezbednost iz Beograda i Moto kluba Bezbjednost iz Herceg Novog sproveli su aktivnost prezentacije bezbjedne vožnje motora.

Na završnoj ceremoniji pobjednicima su podijeljene diplome i medalje u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

REZULTATI