Naša sedmočlana delegacija na čelu sa predsjednikom Sekcije Vojislavom Dragovićem i predsjednikom podregije Ulcinj Stojanom Kuzmanom, uzela je ućešće na skupštini IPA Regije Skoplje u Ohridu, od 18-20.06.

Uz učešće oko 120 prisutnih, sa predstavnicima IPA sekcija iz Bugarske , BIH, Srbije, Rumunije i Albanije u osnivanju, članovi naše Sekcije su uživali u atmosferi iskrenog prijateljstva domaćina iz IPA Sekcije S. Makedonije, na čelu sa predsjednikom Robertinom Aseckim i predsjednikom UO Regije Skoplje Ignom Stojkovim sa saradnicima.

Nakon smještaja i ugodne prve večeri u kvalitetnom ambijentu hotela Mizo, neposredno smještenog uz Ohridsko jezero, u subotu je realizovana skupština Regije Skoplje. Naša delegacija je nakon otvaranja skupštine i uvodnog dijela imala priliku da uz turističkog Vodiča, organizovano, učestvuje u obilasku znamenitosti Ohrida i čuje o njegovoj bogatoj i burnoj istoriji.

Naveče, na svečanoj večeri organizovanoj u čast prisutnih gostiju, realizovana je podjela poklona i do kasnih sati se uživali uz druženje i lijepu muziku uz podsjećanja na dane kada virus corona 19 nije bila prisutna na ovim prostorima.

Tokom povratka delegacije ka Crnoj Gori razmijenili su se lijepi utisci i dogovarali planovi za dalji napredak u radu nase Sekcije.

SERVO PER AMIKECO!