Na poziv IPA BiH, Regionalni klub Sarajevo, sportisti IPA Sekcije Crna Gora su od 20.08. do 22.08. učestvovali na “VII međunarodnim IPA sportskim susretima”.

Takmičenje se odvijalo u sportskim disciplinama: streljaštvo, košarka, fudbal, atletika i stoni tenis u sportskom centru “Safet Zajko”.

Zahvaljujući dobroj organizaciji domaćina sva takmičenja su se odvijala bez problema a sportski duh i viteštvo su bili na zavidnom nivou među članovima od po 8 ekipa u svim sportovima sa oko 120 učesnika i članova stručnih štabova i sudija.

Nakon završenih takmičenja uz prigodan program u hotelu BM, gdje su učesnici bili i smješteni, uručene su medalje i pehari.

Naši sportisti su zauzeli DRUGO MJESTO U UKUPNOM PLASMANU a po disciplinama su postignuti sledeći rezultati:
– Košarkaška ekipa u sastavu Milan Jokić, Drago Bošković, Nikola Đorđević, Igor Marković i Mijo Janković – prvo mjesto;
– Fudbalska ekipa u sastavu Zoran Žarić, Lutovac Željko, Bajović Dragan, Ćetković Nemanja, Vuković Miljan, Drobnjak Saša, Adzić Željko i Medenica Ratko – treće mjesto;
– U streljaštvu su nas predstavljali Pavle Vratnica, Slobodan Popović, Hajrudin Osmanović, Rajko Kovačević i Drazen Vukadinović – treće mjesto;
– Atletika: u muškoj konkurenciji drugo mjesto zauzeo je Dragoljub Koprivica a Veselin Petrušić četvrto mjesto i u ženskoj konkurenciji drugo mjesto Kristina Dubak a Maja Dragić je zauzela četvrto mjesto;
– Stoni tenis: u muškoj konkurenciji Darko Đukic je osvojio drugo mjesto dok je u ženskoj konkurenciji Snežana Babović zauzela treće mjesto.

Ostvareni rezultati i na ovom međunarodnom takmičenju potvrdili su činjenicu da su nasi policijski službenici, pored toga sto su pravi profesionalci u izvršavanju službenih zadataka, već i da su vrsni sportisti i dobri reprezenti naše zemlje.