Povodom dana Glavnog grada Podgorice, 13.12.2014.godine upriličena je humanitarna akcija dobrovoljnih davaoca krvi po sloganom:

“Naših pet minuta, nečiji cijeli život”

Akcija je sprovedena u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici, od 8 do 13 časova, u prelijepoj atmosferi, punoj radosti i humanizma, u organizaciji Društva dobrovoljnih davoca krvi Podgorica, a uz podršku svojih partnera, među kojima su bili Glavni grad Podgorica, OO Crveni krst Glavnog grada, IPA Sekcija Crna Gora – Regija Centar i Sindikat Uprave policije.

Ovom humanitarnom akcijom prikupljeno je 100 jedinica krvi, što je značajan doprinos i velika pohvala za sve učesnike a posebno za najmladje i one koji su po prvi put dali krv.

Na kraju ove uspješne akcije, sa puno duha i poštovanja, upriličen je zahvalni ručak, kojom prilikom su pozdravljeni gosti, svi učesnici, partneri, nakon čega su svečano uručene zahvalnice partnerima i svakom učesniku uz prigodne poklone od organizatora.

Može se konstatovati zadovoljstvo realizovanom akcijom, u kojoj je 15-ak pripadnika policije dalo krv i najavljujemo još sličnih i drugih akcija do kraja godine, a posebno tokom 2015 godine.

partneri