Predsjednik IPA Sekcije Crna Gora Vojislav Dragović i predsjednik Regije Centar Sead Frljučkić su 27.11. prisustvovali svečanosti IPA Zagreb povodom 15 godina postojanja.

Domaćin, predsjednik IPA Zagreb Darko Minkovic je u održanom govoru pozdravio prisutne delegacije rijecima Servo per AMIKECO  izražavajuci lično zadovoljstvo prisustvom predstavnika IPA nacionalnih sekcija i brojnih gostiju.

Naša delegacija je iskoristila priliku i napravila niz susreta i razgovora sa kolegama iz IPA regiona, razmenjujući mišljenja o daljem napretku na regionalnom planu.

Takodje, delegaciju je primio u ambasadi Crne Gore u RHrvatskoj Milo Lučić, savjetnik ambasadora.

IPA Zagreb osnovana je 11.decembra 2000.godine. Od dana osnivanja broj članova je u stalnom porastu te sada IPA Zagreb broji preko 3000 članova što je čini najvećim regionalnim klubom unutar IPA sekcije Hrvatska. Prvi predsjednik IPA-e Zagreb bio je g. Željko Prša. Nakon njega je za predsjednika izabran g. Željko Cvrtila. Dana 16.aprila.2009.g. na izbornoj skupštini, za predsjednika je izabran g. Darko Minković, koji je ponovo reizabran za predsjednika udruge na izbornoj skupštini koja se održala dana 12. aprila 2013. godine.

Unutar IPA-e Zagreb djeluju Nogometni klub, Ribolovni klub, Stolnoteniski klub i HAPKIDO klub koji na svojim nastupima ostvaruju zapažene rezultate.

IPA ZAGREB posjeduje prostorije namjenjene druženju članova u ulici Divka Budaka 17 na zagrebačkom Borongaju, koje rade svaki radni dan od 09,00 do 17,00 sati, a ponedjeljkom i srijedom od 09,00 do 21,00 sati.