Predsjednik IPA Sekcije Crna Gora Vojislav Dragović i Veselin Pešić, vlasnik hotela-hostela “Izvor” na Smokovcu, Podgorica, potpisaće 01.12.2017.godine Memorandum o saradnji, koji će, između ostalog, sadržati i popuste koje IPA članovi mogu da ostvare u ovom ugostiteljskom objektu.

Prilikom potpisivanja Memoranduma biće organizovana večera i piće uz muziku. Cijena 10 eura.

Kontakt: Slavko Otašević, tel. 069/600-300.

Na samo 5 kilometara od centra Podgorice, dovoljno daleko od gradske buke, na ulazu u u čudesni kanjon Morače već deset godina nalazi se porodični hotel-hostel “Izvor”. Mjesto koje vam nudi predah u prelijepom ambijentu, domaćinski doček i osjećaj “kao kod kuće” uz posebnu pažnju prema svakom gostu.

Hostel je kapaciteta od oko 110 kreveta. Idealan je za ekskurzije, sportske ekipe i druge grupe od 50 do 100 ljudi kojima osim smještaja nudi i druge sadržaje.

Gostima hostela je na raspolaganju konoba uz samu rijeku, primjerena ambijentu izgrađena na tradicionalan način, kao i restoran kapaciteta 120 mjesta.

Ono što nas posebno razlikuje od drugih je jeftin i kvalitetan smještaj!

Jedino mjesto u Podgorici gdje za svega 10 eura mozete dobiti spavanje i dorucak !

Simboličan naziv dobio je upravo zbog izvora izvrsne vode koja je pronađena prilikom izgradnje. Svoj mir ovdje će pronaći kako oni zasićeni gradskom vrevom i vrelinom, tako i oni koji izdaleka hitaju ka moru, ili se sa mora vraćaju. Svjež vazduh doprinijeće vašem ugodnom boravku, a prijatan ambijent drveta i kamena osjećaj ušuškanosti…